Arbejdstegninger

Der findes forskellige typer tekniske tegninger som kan være relevante for dit byggeri.

Ved ansøgning om byggetilladelser skal der altid vedhæftes arkitekt tegninger som f.eks. Facadetegninger, plantegninger, situationsplan og tværsnit.

Facadetegning

Facadetegningerne bliver også kaldt for en opstalt og viser det ydre af bygningen fra flere vinkler. Disse arkitekt tegninger omkring facaden får du det visuelle billede af hvordan huset kommer til at se ud udefra i forhold til etager, tag, døre og vinduer. Her vil du derfor overveje om huset passer ind i miljøet og nabolaget det skal opføres i.

facadetegninger udarbejdet af byggerådgiver

Plantegninger

Plantegningen er ligesom situationsplanen en tegning hvor man ser oppefra. Her går man dog lidt tættere på og kigger kun på indendørs områderne. Her fokuseres der på rumfordelingen, både størrelse og placering i forhold til hinanden så der bliver skabt så bedst harmoni og sammenhængen som muligt. Det kan f.eks. være om hvor badeværelse og køkken er placeret og om ens færden gennem rummene giver mening, f.eks. fra entre>stue>kontor

Disse arkitekt tegninger bliver også flittigt brugt i salgsopstillinger da det giver et nemt overblik over huset og man hurtigt kan definere om rummenes sammenhæng passer til ens livsstil og situation.

plantegning udarbejdet af byggerådgiver

Situationsplan

Når man laver en situationsplan zoomer man helt ud og ser hele grunden og området op til grunden oppefra. I situationsplanen vil man overveje placeringen af huset i forhold til naboer og kommende udnyttelse af haven. Placeringen af huset er også vigtig så man udnytter sollys og udsigten fra vinduer og døre korrekt.

Det vil også være på situationsplanen man vil designe de øvrige udeområder og haven. Situationsplanen er vigtig at have i en byggetilladelse da den giver det tekniske overblik omkring bebyggelsesprocenten.

teknisk tegning til ny etablering

Tværsnit

Et tværsnit er hvor bygningen “skæres” igennem på midten og man kigger ind mellem rum og skelettet. Disse arkitekt tegninger vil vise de bærende dele, husets konstruktion, antallet af etager og meget andet teknisk information om bygningen.

byggetegning

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

  • Ekspertise og Erfaring

    Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

  • Personlig og Uvildig Rådgivning

    Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

  • Gennemsigtighed og Tryghed

    Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.