Hvem er vi?

Om Jansen Rådgivning

simon byggerådgiver

Kort om firmaet

Jansen Rådgivning er stiftet i slutningen af 2020, og har udarbejdet byggetilladelser for private bygherre. Vi varetager opgaver som byggetilladelser, arbejdstegninger og færdigmelding af byggeri. Vi hjælper også med konstruktive løsninger til byggeriet.

Vi står til rådighed med erfaring fra valg af materialer til udbuds materiale, samt at stå til rådighed med råd og vejledninger under byggeprocessen.

Filosofien bag

Filosofien bag firmaet er at hjælpe private bygherre med at få en god start på deres boligdrøm.

God og klar kommunikation er en vigtig del af processen, da det giver tryghed for begge parter. Der svares inden for kort tidsramme hvad enten det er spørgsmål fra bygherre, kommuner eller entreprenør.

Da gennemsigtighed betyder meget for os, er samtlige tilbud vi giver til en fast pris uden uforudsigelige ekstra omkostninger.

Rådgiver i hele Danmark

Jansen Rådgivning står til rådighed i hele landet.

Rådgivningen tilpasses fra sag til sag. På den måde betaler du kun for de nødvendige ydelser til dit projekt.

I langt de fleste tilfælde kan dialogen klares pr. telefon og e-mail.

Har du allerede modtaget et andet tilbud, matcher vi oftest prisen. Vi har ikke oplevet andet endnu.

Jansen Rådgivning

Jansen Rådgivning er et mindre firma som varetager mange opgaver inden for byggebranchen. Hovedformålet er at indhente og udarbejde byggetilladelser for private bygherre billigere end andre rådgivningsfirmaer.

Derudover kan vi levere samtlige byggetekniske tegninger der skulle være nødvendigt for dit kommende byggeri.

Til hverdag arbejder ejeren, Simon Fuglsang Jansen som byggeleder. Dette er udgangspunktet for at priserne kan holdes så uhyre lave.

Møde med kunder afholdes efter aftale om eftermiddagen/aftenen.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

  • Ekspertise og Erfaring

    Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

  • Personlig og Uvildig Rådgivning

    Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

  • Gennemsigtighed og Tryghed

    Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.