Byggerådgiver Roskilde

Kontakt os for en samtale omkring dine behov

Vi er din lokale byggerådgiver i Roskilde

Hos Jansen Rådgivning er vi din lokale byggerådgiver i Roskilde, og står til rådighed, når du har brug for ekspertise i forbindelse med dit byggeprojekt. Som erfaren byggerådgiver i Roskilde hjælper vi private bygherrer med en bred vifte af opgaver. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsrådgivning og sørger altid for, at dit byggeprojekt forløber problemfrit.

 • Erfaring og ekspertise: Vi har omfattende erfaring med at håndtere forskellige typer byggeprojekter og ved, hvad der skal til for at få dem gennemført succesfuldt.
 • Personlig og engageret rådgivning: Vi lytter til dine behov og skræddersyr vores ydelser, så den passer præcist til dit projekt.
 • Gennemsigtige priser: Med fastprisaftaler undgår du uforudsete omkostninger og holder styr på dit budget.
 • Effektiv kommunikation: Vi sørger for klar og tydelig kommunikation gennem hele processen, så du altid er opdateret.
 • Lokalkendskab: Som din byggerådgiver i Roskilde har vi indgående kendskab til lokale regler og forskrifter, hvilket sikrer en smidig godkendelsesproces.

Når dit byggeprojekt skal være en succes, er det oplagt, at du allierer dig med en byggerådgiver i Roskilde. Kontakt Jansen Rådgivning i dag. Så tager vi en samtale om dine behov.

Vi giver den korrekte rådgivning hele vejen gennem projektet

Som erfaren byggerådgiver i Roskilde, kan vi hos Jansen Rådgivning hjælpe dig med en bred vifte af forskellige tjenester, der dækker alle grene inden for byggerådgivning. Uanset om du har behov for at få udarbejdet en byggetilladelse, har brug for arbejdstegninger eller behov for at få færdigmeldt dit byggeri, træder vi til med ekspertise og professionel rådgivning.

Som professionel byggerådgiver i Roskilde har vi specialiseret os i at levere omfattende og præcis rådgivning, der hjælper dig med at undgå faldgruber, og vi sikrer dermed en gnidningsfri proces. Vores kendskab til byggetekniske krav og kommunale regulativer gør os til den ideelle partner.

Start dialogen allerede i dag – kontakt os her

Er du klar til at tage skridtet mod dit kommende projekt? Kontakt din lokale byggerådgiver i Roskilde allerede i dag. Vi ser frem til at drøfte dit projekt med dig. Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på telefon 41 60 75 87 eller ved at sende en e-mail til kontakt@jansenraadgivning.dk. Vi kan også kontaktes gennem vores kontaktformular.

Bor du ikke i Roskilde, så fortvivl ej. Vi hjælper kunder i Nordsjælland, København, Frederiksberg, og det øvrige Sjælland.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

 • Ekspertise og Erfaring

  Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

 • Personlig og Uvildig Rådgivning

  Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

 • Gennemsigtighed og Tryghed

  Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.