Byggerådgiver Frederiksberg

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Få ført dine projekter ud i livet med professionel hjælp

Er du på udkig efter en byggerådgiver på Frederiksberg? I så fald, er du havnet det rette sted. Jansen Rådgivning er din lokale og pålidelige byggerådgiver på Frederiksberg, med omfattende erfaring og stor ekspertise, hvilket gør os til et sikkert valg, når du ønsker professionel byggerådgivning.

 • Erfaren byggerådgiver på Frederiksberg
 • Hjælp gennem hele byggeprocessen
 • Professionel og uvildig rådgivning
 • Individuelle løsninger efter dine behov
 • Gennemsigtige og konkurrencedygtige priser

Som professionel byggerådgiver på Frederiksberg, kan vi hjælpe dig med alt lige fra byggetilladelser, tekniske tegninger, færdigmelding, løbende rådgivning og meget andet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi sikrer en nem og tryg proces

At starte et byggeprojekt, kan ofte være en kompleks og uoverskuelig opgave, men med en lokal byggerådgiver på Frederiksberg som samarbejdspartner, effektiviseres denne proces. Med flere års erfaring fra forskellige byggeprojekter og med projektering, sikrer vores ekspertise, at alt forløber gnidningsfrit. Som professionel byggerådgiver på Frederiksberg ønsker vi nemlig at gøre det nemt og trygt for dig.

Vi har en systematisk tilgang til alle vores projekter, og holder det kølige overblik. Det er din garanti for, at alle faserne af dit byggeprojekt forløber smidigt og effektivt. Vi står selvfølgelig altid klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål, så du altid er informeret.

Tag kontakt til din lokale byggerådgiver på Frederiksberg nu

Når du mangler en byggerådgiver på Frederiksberg, er Jansen Rådgivning din samarbejdspartner. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og sammen lægger vi en plan for den kommende tid. Vi er her for at hjælpe dig. Lad os tage en indledende samtale allerede i dag. Du kan kontakte os på vores telefon 41 60 75 87, på vores e-mail kontakt@jansenraadgivning.dk, eller ved at benytte vores kontaktformular.

Vi har desuden kunder i hele København, Nordsjælland, Roskilde og resten af Sjælland – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

 • Ekspertise og Erfaring

  Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

 • Personlig og Uvildig Rådgivning

  Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

 • Gennemsigtighed og Tryghed

  Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.