Byggerådgiver København

Din uvildige byggerådgiver

Få eksperthjælp af din pålidelige byggerådgiver i København

Skal du i gang med nybyggeri, en tilbygning, renovering eller noget helt fjerde? Jansen Rådgivning er din professionelle byggerådgiver i København. Med omfattende erfaring inden for byggerådgivning, bistår vi dig og tilbyder vores ekspertise. Når du vælger os som din byggerådgiver i København, kan du forvente:

 • Års erfaring i byggebranchen: Vi har stor ekspertise inden for byggetilladelser, tekniske tegninger og projektledelse.
 • Professionel og personlig rådgivning: Vi tilpasser vores rådgivning til dine specifikke behov og sikrer en personlig tilgang.
 • Høj kvalitet og pålidelighed: Vores filosofi bygger på gennemsigtighed og klar kommunikation for at skabe tryghed gennem hele projektet.
 • Konkurrencedygtige priser: Som byggerådgiver i København tilbyder vi fastprisaftaler uden skjulte omkostninger og matcher ofte andre tilbud for at give dig den bedste værdi for pengene.

Kontakt din lokale byggerådgiver i København, på Frederiksberg, i Nordsjælland, Roskilde og resten af Sjælland allerede nu for en uforpligtende samtale. Vi ser frem til at hjælpe dig med din byggesag.

Vi garanterer effektiv og kompetent byggerådgivning

Som din professionelle byggerådgiver i København, sikrer vi hos Jansen Rådgivning, at alle aspekter af dit byggeprojekt håndteres professionelt og effektivt. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der blandt andet inkluderer byggetilladelser, arbejdstegninger, færdigmelding af byggeri, byggeteknisk rådgivning og meget mere. Som byggerådgiver i København arbejder vi altid tæt sammen med dig, for at forstå dine visioner – vi varetager gerne hele processen og alt det praktiske, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Med en erfaren byggerådgiver i København som din samarbejdspartner, er du sikker på, at alle regler og forskrifter overholdes. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig gennem de tekniske aspekter af dit projekt. Som byggerådgiver i København er vores mål at levere rådgivning af højeste kvalitet, der sikrer et vellykket resultat.

Kontakt os nu for en samtale om dine behov

Tag altid en erfaren byggerådgiver med på dit projekt. Så er du sikker på, at alt er som det skal være. Kontakt din lokale byggerådgiver i København i dag for en snak omkring din opgave. Du kan kontakte os på telefon 41 60 75 87 eller på e-mail kontakt@jansenraadgivning.dk – vi kan også træffes gennem vores kontaktformular.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

 • Ekspertise og Erfaring

  Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

 • Personlig og Uvildig Rådgivning

  Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

 • Gennemsigtighed og Tryghed

  Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.