Byggerådgiver Nordsjælland

Få professionel og effektiv hjælp af en dygtig byggerådgiver

Din erfarne byggerådgiver i Nordsjælland

Jansen Rådgivning er din professionelle byggerådgiver i Nordsjælland. Med omfattende erfaring og speciale inden for byggebranchen, hjælper vi private bygherrer med at realisere byggeprojekter af enhver slags. Som lokal byggerådgiver i Nordsjælland er vi det sikre valg, når du har behov for ekspertise i forbindelse med dit projekt.

 • Erfaren byggerådgiver i Nordsjælland
 • Hjælp til hele processen
 • Professionel rådgivning
 • Fokus på dine ønsker og behov

Med Jansen Rådgivning som din byggerådgiver i Nordsjælland er du sikret, at du får den helt rette rådgivning. Vi tilbyder fastprisaftaler uden uforudsigelige ekstra omkostninger, hvilket er din garanti for et trygt samarbejde. Kontakt din lokale byggerådgiver i Nordsjælland allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Få professionel hjælp til din byggesag

Når du indgår i et samarbejde med os, får du adgang til et bredt spektrum af forskellige ydelser. Som lokal byggerådgiver i Nordsjælland er vi bekendte med de forskellige kommuners specifikke krav, hvilket gør processen effektiv for dig.

Vi tilbyder alt fra indhentning af byggetilladelser, udarbejdelse af arbejdstegninger, færdigmelding af byggeri, teknisk rådgivning og er naturligvis med inde over hele processen, hvis det er det, du ønsker. Som byggerådgiver i Nordsjælland står vi for alt det bagvedliggende arbejde, så du er sikker på at alt er efter bogen, og kan prioritere din andetsteds. Vi står nemlig for alt kommunikation med kommunen og levering af de nødvendige dokumenter, så du kan starte dit byggeprojekt uden frustrationer. Du bliver naturligvis informeret om processen løbende.

Skal vi tage en samtale?

Er du i planlægningsprocessen eller er du klar til at tage skridtet mod dit nye byggeri? Hos Jansen Rådgivning sidder vi klar til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt din lokale byggerådgiver i Nordsjælland allerede i dag. Vi kan træffes på telefon 41 60 75 87, på e-mail kontakt@jansenraadgivning.dk eller ved at benytte vores kontaktformular.

Vi hjælper dig også i København, på Frederiksberg, i Roskilde samt resten af Sjælland.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge Jansen Rådgivning som din rådgiver.

 • Ekspertise og Erfaring

  Hos Jansen Rådgivning har vi flere års erfaring med projektering af byggeprojekter, og har i den forbindelse opnået dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af byggerådgivning.

 • Personlig og Uvildig Rådgivning

  Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der er tilpasset til dine specifikke behov. Som uvildig byggerådgiver, er du sikret professionel rådgivning uden skjulte agendaer, hvor dine interesser kommer først.

 • Gennemsigtighed og Tryghed

  Hos Jansen Rådgivning kan du forvente gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, uden uforudsete omkostninger. Vi prioriterer kontinuerlig og tydelig kommunikation, så du er opdateret og føler dig tryg.